duminică, 29 martie 2015

Carne de bibilică cu praz, leurdă și ardei roșu



INGREDIENTE
carne de bibilică fiartă cca. 1000 g (http://panacris.blogspot.ro/2015/03/supa-de-bibilica.html);
praz 2 bucăți,
leurdă 1 legătură,
ardei gras roșu 1 bucată mare,
sare iodată,
piper proaspăt măcinat,
boia de ardei dulce.

MOD DE PREPARARE:

Carnea de bibilică fiartă (a fost fiartă pentru supă, aveți rețeta aici: (http://panacris.blogspot.ro/2015/03/supa-de-bibilica.html), se rupe bucăți cât mai mari de pe oase. 





Prazul tăiat rondele, se pune la călit în puțin ulei de măsline și apă alături de ardeiul și leurda tocate mărunt, cca. 10 minute, până ajung translucide. 

Apoi se adaugă fâșiile de carne, se asezonează de sare, piper și boia se mai adaugă o cană de apă, apoi se lasă la fiert la foc mic cca. 30 de minute. Se servește ca atare sau cu garnitura ce vă place.  Spor și poftă bună!




2 comentarii:

Cristina spunea...

Bibilica nu am incercat niciodata!

Cristina Iuliana Pana spunea...

E tare gustoasa!

Trimiteți un comentariu