INGREDIENTE
carne de bibilică fiartă cca. 1000 g (http://panacris.blogspot.ro/2015/03/supa-de-bibilica.html);
praz 2 bucăți,
leurdă 1 legătură,
ardei gras roșu 1 bucată mare,
sare iodată,
piper proaspăt măcinat,
boia de ardei dulce.
MOD DE PREPARARE:
Carnea de bibilică fiartă (a fost fiartă pentru supă, aveți
rețeta aici: (http://panacris.blogspot.ro/2015/03/supa-de-bibilica.html), se rupe bucăți cât mai mari de pe oase.
Prazul tăiat rondele, se pune la călit în
puțin ulei de măsline și apă alături de ardeiul și leurda tocate mărunt, cca.
10 minute, până ajung translucide.
Apoi se adaugă fâșiile de carne, se
asezonează de sare, piper și boia se mai adaugă o cană de apă, apoi se lasă la
fiert la foc mic cca. 30 de minute. Se servește ca atare sau cu garnitura ce vă
place. Spor și poftă bună!
2 comentarii:
Bibilica nu am incercat niciodata!
E tare gustoasa!
Trimiteți un comentariu