O sălățică super bună, în zilele de dezlegare la pește ;) și
nu numai ;)
INGREDIENTE
cartofi roșii de Tg Secuiesc 4- bucăți,
morcovi de Fierbinți 2 bucăți,
măsline verzi feliate cca. 250 g,
somon în ulei cca. 200 g,
piper proaspăt măcinat 1 g,
sare iodată 2g,
verdeață.
MOD DE PREPARARE :
Cartofi se fierb în coajă, cca. 30 de minute la foc mediu în
apă sărată. Morcovii, curățați, se fierb în apă sărată, deasemenea cca. 25 de
minute. După ce s-au fiert vegetalele, se curăță după caz, se taie rondele
într-un vas încăpător, unde se adaugă bucățelele de somon și măslinele
feliate, amestecându-se ușor până ce se înglobează toate ingredientele.
Se asezonează de sare, piper și verdeață, apoi se lasă la rece cca. 15
minute înainte de servire. Spor și poftă bună! P.S. Nu prea am imagini din timpul
preparării, așa cum v-am obișnuit;) La acel moment totul a fost pe repede
înainte ;) :-*
2 comentarii:
O salata excelenta, pe gustul meu....
Chiar nu stiam ce sa fac felul doi, pe maine, de post, dar acum stiu !
Fara somon , bineinteles....
Multumesc Sidonia! :-*
Trimiteți un comentariu