luni, 18 aprilie 2016

CIOCĂNELE DE PUI AROMATIZATE ȘI COAPTE ÎN PUNGĂ

CIOCĂNELE DE PUI AROMATIZATE ȘI COAPTE  ÎN PUNGĂ


Simplu și la îndemână oricărui începător în ale bucătăreli;), cu atenție și un pic de răbdare veți obține cele mai delicioase ciocănele de pui ;) 

INGREDIENTE:

Ciocănele de pui 20 bucăți,
Sare de mare cu oregano, cimbru, rozmarin 2 linguri,
Boia de ardei dulce 2 linguri,
Amestec de piper alb, negru, roșu și coriandru 1 lingură,
Ulei de măsline 2 -3 linguri,
Pungă pentru coacere 1 bucată.

MOD DE PREPARARE:


Ciocănele se pun în punga pentru coacere, se adaugă toate mirodeniile, inclusiv uleiul de măsline,  apoi se masează ușor pe din afara pungii , că să se înglobeze toate ingredientele ;) apoi se sigilează punga, se înțeapă din loc, în loc, se dă la gătit în cuptorul preîncins cca. 35 de  minute la 180 grade, adică foc mediu.





 Punga cu ciocănele se scoate  din cuptor, se desface cu atenție ca să nu vă ardeți cu aburul emanat ;), se savurează cu garnitura preferată și salată de sezon ;)



 Spor și poftă bună! 

Un comentariu:

Laura Din spunea...

Imi plac asa de mult!!!

Trimiteți un comentariu