CIOCĂNELE DE PUI AROMATIZATE ȘI COAPTE ÎN PUNGĂ
Simplu și la îndemână oricărui începător în ale bucătăreli;), cu atenție și un pic de răbdare veți obține cele mai delicioase ciocănele de pui ;)
INGREDIENTE:
Ciocănele de pui 20 bucăți,
Sare de mare cu oregano, cimbru, rozmarin 2 linguri,
Boia de ardei dulce 2 linguri,
Amestec de piper alb, negru, roșu și coriandru 1 lingură,
Ulei de măsline 2 -3 linguri,
Pungă pentru coacere 1 bucată.
MOD DE PREPARARE:
Ciocănele se pun în punga pentru coacere, se adaugă toate mirodeniile,
inclusiv uleiul de măsline, apoi se
masează ușor pe din afara pungii , că să se înglobeze toate ingredientele ;)
apoi se sigilează punga, se înțeapă din loc, în loc, se dă la gătit în cuptorul
preîncins cca. 35 de minute la 180
grade, adică foc mediu.
Punga cu ciocănele se scoate din cuptor, se desface cu atenție ca să nu vă
ardeți cu aburul emanat ;), se savurează cu garnitura preferată și salată de
sezon ;)
Spor și poftă bună!
Un comentariu:
Imi plac asa de mult!!!
Trimiteți un comentariu