SALATĂ
CU BRÂNZĂ, PRUNE, CRUTOANE ȘI RUCOLA
Brânza
”puturoasă”, adică cu mucegai, îmi place
să o consum alături de fructe, acum am asociat-o cu prune. O minunăție ;) De
fapt am vrut să postez rețeta cu oțetul aromat din trandafiri și am ajuns la
această minunată salată. Spor și poftă bună!
INGREDIENTE:
Salată
rucola cca. 100 g,
Brânză
Danish Blue 100 g,
Prune
4-5 bucăți,
Crutoane
de casă cca. 50 g,
Ulei
de măsline,
Oțet
aromat cu trandafiri.
MOD
DE PREPARARE:
Simplu și la îndemâna
oricui.
Frunzele de rucola se așează într-un vas pentru salată, se adaugă
crutoanele, brânza bucățele și prunele mărunțite. Se asezonează de ulei și
oțet, sare nu mai e nevoie, brânza e suficient de sărată ;) Cum spuneam simplu și savuros. ;)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu