SANDWICH PENTRU ZMEI
+Cristina Toth ,
sau mai bine spus Divainbucatarie.ro, are un concurs minunat. Am spus da
provocării, dar abia acum pe ultima sută de metri am reușit să ajung. Sper să
vă placă sandwich-ul meu, simplu și la
îndemâna oricui ;) Spor și poftă bună!
INGREDIENTE:
Minibaghetă
1 bucată,
Unt,
Salam
sal crud Napoli de la Cris-Tim 50 g,
Frunze
de rucola,
Roșii
5-6 felii,
Castraveți
5-6 felii,
Cașcaval
afumat cca 25 g,
Ciuperci
champignon 2 bucăți,
Ulei
de măsline 1lingură.
MOD
DE PREPARARE:
Ciupercile se feliază
și se trag în puțin ulei de măsline, atât cât să se înmoaie, cca. 5 minute la
foc iute, neacoperit. Între timp scoatem ingredientele din frigider. Salamul e
deja feliat, se taie câteva fâșii cu aparatul special pentru cașcaval, se
feliază de asemenea roșiile și castraveții. Bagheta se taie în două, se unge cu
unt, se pune un strat generos de rucola, apoi cașcavalul afumat, șe așează
artistic felii de salam sal-crud de la Cris-Tim, se continuă cu un nou strat de
roșii, rucola, se adaugă ciupercile trase la tigaie, un nou strat de salam
sal-crud și se încheie cu feliile de castravete, puse pe partea a doua a
baghetei.
Se unesc cele două părți, se apasă bine, după preferință se poate
pune un pic sandwich-ul la PaniniMaker sau SandwichMaker, atât cât să se
încălzească sau se poate servi imediat. Spor și poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu