duminică, 30 august 2015

SANDWICH PENTRU ZMEI



SANDWICH PENTRU ZMEI

+Cristina Toth , sau mai bine spus Divainbucatarie.ro, are un concurs minunat. Am spus da provocării, dar abia acum pe ultima sută de metri am reușit să ajung. Sper să vă placă sandwich-ul  meu, simplu și la îndemâna oricui ;) Spor și poftă bună!

INGREDIENTE:

Minibaghetă 1 bucată,
Unt,
Salam sal crud Napoli de la Cris-Tim 50 g,
Frunze de rucola,
Roșii 5-6 felii,
Castraveți 5-6 felii,
Cașcaval afumat cca 25 g,
Ciuperci champignon 2 bucăți,
Ulei de măsline 1lingură.


MOD DE PREPARARE:


Ciupercile se feliază și se trag în puțin ulei de măsline, atât cât să se înmoaie, cca. 5 minute la foc iute, neacoperit. Între timp scoatem ingredientele din frigider. Salamul e deja feliat, se taie câteva fâșii cu aparatul special pentru cașcaval, se feliază de asemenea roșiile și castraveții. Bagheta se taie în două, se unge cu unt, se pune un strat generos de rucola, apoi cașcavalul afumat, șe așează artistic felii de salam sal-crud de la Cris-Tim, se continuă cu un nou strat de roșii, rucola, se adaugă ciupercile trase la tigaie, un nou strat de salam sal-crud și se încheie cu feliile de castravete, puse pe partea a doua a baghetei. 









Se unesc cele două părți, se apasă bine, după preferință se poate pune un pic sandwich-ul la PaniniMaker sau SandwichMaker, atât cât să se încălzească sau se poate servi imediat. Spor și poftă bună!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu