OREZ CU LEGUME LA
CROCK POT
INGREDIENTE:
Morcovi 2 bucăți,
Gulie ½ bucată,
Apio 2 tije,
Mix de ciuperci de pădure cca. 300 g,
Ardei kapia 1 bucată,
Ceapă verde 3-4 fire,
Dovlecel 1 bucată,
Cimbru uscat ½ linguriță,
Orez 300 g,
Apă cca. 900 ml
Orez 300 g,
Apă cca. 900 ml
Sare iodată 20 g.
MOD DE PREPARARE:
Zarzavaturile și
legumele se curăță, se toacă mărunt, apoi se pun în vasul ceramic al noului
ajutor din CasaZmeilor, CrokPot-ul, botezat Alin ;), împreună cu orezul, ce se
setează la programul HIGH pentru 2 ore ;)
După expirarea timpului de gătire se asezonează de sare și
se servește fierbinte alături de o porție mare de salată ;) Simplu și savuros,
chiar fără carne ;)
Spor și poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu