miercuri, 16 martie 2016

SUPĂ CREMĂ DE CIUPERCI

SUPĂ CREMĂ DE CIUPERCI


Simplu și gustos, dar mai ales sănătos.

INGREDIENTE:

Mix de ciuperci de pădure cca. 200 g,
Ciuperci champignon cca. 300 g,
Ceapă verde 3-4 fire,
Usturoi verde 2 fire,
Morcov 1 bucată,
Păstârnac ½ bucată,
Cartofi albi 2 bucăți,
Ardei kapia 1 bucată,
Sare de Hymalaya 1 lingură,
Nucșoară rasă ½ linguriță,
Turmeric ½ linguriță,
Ulei de măsline cca. 100 ml.

MOD DE PREPARARE:


Legumele și zarzavaturile se curăță se toacă grosier și se pun la gătit în recipientul vasului CrockPot, se asezonează de sare, se adaugă 3 linguri de ulei extravirgin din măsline.










 Aparatul se setează la funcția HIGH ptr 1,30 ore. După ce s-au gătit legumele, se scot din vasul de ceramic (sincer n-am avut curajul să blenduiesc legumele direct în vas-ul de ceramic :D)  se ”blenduiesc” cu adaos de ulei de măsline, zeama obținută la fierbere, condimentele și 2-3 linguri de ulei de măsline. 





Supa cremă se servește fierbinte cu pâine prăjită sau crutoane. 


Spor și poftă bună! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu