miercuri, 16 martie 2016

OREZ CU LEGUME LA CROCK POT

OREZ CU LEGUME LA CROCK POT



INGREDIENTE:

Morcovi 2 bucăți,
Gulie ½ bucată,
Apio 2 tije,
Mix de ciuperci de pădure cca. 300 g,
Ardei kapia 1 bucată,
Ceapă verde 3-4 fire,
Dovlecel 1 bucată,
Cimbru uscat ½ linguriță,
Orez 300 g,
Apă cca. 900 ml
Sare iodată 20 g.


MOD DE PREPARARE:

Zarzavaturile și legumele se curăță, se toacă mărunt, apoi se pun în vasul ceramic al noului ajutor din CasaZmeilor, CrokPot-ul, botezat Alin ;), împreună cu orezul, ce se setează la programul HIGH pentru 2 ore ;) 













 După expirarea timpului de gătire se asezonează de sare și se servește fierbinte alături de o porție mare de salată ;) Simplu și savuros, chiar fără carne ;)


 Spor și poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu