SALATĂ ROGVAIV
O salată tare
colorată și interesantă! Un amestec de culori și arome, ce îți dau acel
sentiment de mai, adică mai vreau;) Tot suntem în luna mai ;) Spor și poftă
bună! P.S. M-am inspirat de aici: http://www.simonapatras.com/2014/06/salata-tricolora-cu-cartofi-violet.html Multumesc
Simona, pentru idee ;)
INGREDIENTE
cartofi violet 3
bucăți,
cartofi albi 2 bucăți,
morcov 1 bucată,
apio 1 tijă,
sparanghel verde 3
bucăți,
roșii cherry 4-5
bucăți,
gogoșari murați 4
bucăți,
măsline negre dezosate
6-7 bucăți,
sare iodată,
ulei de măsline 2-3
linguri,
oțet din struguri 2
linguri.
MOD DE PREPARARE
Rădăcinoasele se fierb
separat. Aici ar fi un fel de ”frână” în a prepara această salată
delicioasă;) Dar cu răbdare veți obține rezultate bune. Cartofii albi se fierb
în coajă, așa ar fi trebuit să procedez și cu cei violet, dar am vrut să văd
cum arată fără coajă :D ;) Morcovul și sparanghelul, curățați se pot fierbe
împreună.
P.S. Aș fi pus și felii
de ceapă roșie, dar nu am avut în dotare :D Data viitoare, voi completa ;) Spor
și poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu