sâmbătă, 31 octombrie 2015

PROVOCAREA Weekend cu spor

PROVOCAREA  Weekend cu spor

”De ce "Weekend cu spor" ? Pentru ca eu, ca si alte gospodine, cred, simtim ca sambata si duminica, in cele doua zile libere, avem un spor mai mare la gatit, la scris pe blog, la stat prin bucatarie si incercat tot felul de bunatati si retete noi....” Așa începe Ștefania Anastasiu, provocarea ;) 

O nouă lună, o nouă provcare, de data asta Stefania Anastasiu, mai bine zis Stefyharnicuta ;) cu al său minunat blog: http://www.stefyharnicutza.blogspot.ro/2013/12/weekend-cu-spor.html Am intrat în acest grup în urmă cu câteva luni, recunosc, că nu prea m-am ținut de treabă, timpul și anumite evenimente mi-au fost potrivnice L Acum sper că voi face față cu brio provocării;) Am analizat, blog-ul personal, să văd dacaă se încadrează provocării și am ajuns la concluzia, că daaaa, am câteva rețete faine;).

Așa că propun următoarele secțiuni:



Vă aștept cu mare drag la această provocare ;)
 P.S. Luna noiembrie, e o lună specială pentru familia noastră, Zmeișorii sunt născuți în această lună, TataZmeu e Gabriel, iar cununia religioasă tot în această lună o aniversăm ;)  8, 12, 13 si 25 sunt zile aniversare în familia Zmeilor ;) 

3 comentarii:

In bucatarie la Sidy spunea...

Pai atunci...LA MULTI ANI fericiti si sanatosi intregii familii !
Sa vi se implineasca toate visele si doleantele , sa va iubiti si sa petreceti clipe de neuitat impreuna...

Lubita Iancu spunea...

Waw,ce de aniversari!!! Felicitari si LA MULTI ANI familiei tale!!

PanaCris spunea...

Multumim mult Sidonia. Asa o sa facem! :-*

Trimiteți un comentariu